Pivné špeciály už aj v Penzióne Atrium

ubytovanie-poprad

Čapované pivné špeciály v Penzióne Atrium

pivo-poprad
Čapované pivo Hurban Legend

Návštevníci nášho penziónu a milovníci dobrého piva sa dočkali a od začiatku júna tohto roku si môžu okrem kvalitného a plného ležiaku Zlatý Bažant 73 si pochutnať aj na pivných špecíáloch Hurban Legend.

IPA

Pivo je charakteristické svojou intenzívnou arómou citrusov s náznakmi ananásu a medu aplnou sladovou chuťou s dlhotrvajúcou horkosťou. Vzniklo spojením 3 druhov sladu (plzenského, karamelového a pšneičného) a 4 odrôd chmeľu – Kazbek, Chinook, Cascade a chmeľu Citra, použitého na studené chmelenie.

Polotmavý BOCK

Tento špeciál jantárovej farby s hustou krémovou penou je špecifický priam opojnou vôňou a chuťou. PRíjemná sladkosť s tónmi praženého sladu a karamelu sa prirodzene snúbi s vyváženou zaoblenou horkosťou.

Pšeničné

Pivo osviežujúceho charakteru a príjemnej chuti. Vhodné pre každého milovníka pív, ktorý chce otvoriť brány do sveta pivných špeciálov. Originálna receptúra spája ľahkosť pšneičného sladu so studeným chmelením výberom špeciálných amerických druhov chmeľu, kgoré dodávajú pivu jeho špeciálmnu chuť a vôňu.

Ubytovanie Poprad

Okrem stredovekej Spišskej Soboty na našom námestí si máte možnosž užiť si aj Vysoké Tatry, Slovenský Raj, Pieniny a historický Spiš. V Penzióne Atrium v pamiatkovej rezervácii Popradu nájdete skvelý prístav na objavovanie 2. najnavštevovanejšieho regiónu Slovenska.

Rezervácia ubytovania v Penzióne Atrium Poprad

[contact-form-7 id=”22″ title=”Reservation form sidebar”]

Zanechajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Požadované polia sú označené *

Môžete použiž tieto HTML tagy a atribúty: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.